Target yang nak dicapai sebelum masuk 2009

Geng,

Cadangan Target yang kita nak capai sebelum 2009
1. Genting Perez - By 15 November 2008
2. Bagan Lalang - By 16 December 2008
3. PD ? Takde dalam Plan tapi dah lama bincang....

Mulai minggu depan aku suggest kita start buat double loop on Saturday dan Sg Merab on Sunday. Apa macam ada berani?

Faizol

3 comments:

Beskal Chap Ayam said...

assalamualikum bro PD jgn lupa roger ek

Faizol said...

Waalaikumsalam,

PD menarik. Total mileage dalam 120KM kot, ikut jalan lama.

Kena plan betul betul ni...mau satu hari suntuk berkayuh....yihaw...

Beskal Chap Ayam said...

yup mmg kena plan betul2 apo2 roger ek kalau masa aku pergi kuala ganu hari tu stage Temerloh Kemaman 180km makan jugak laaa 8 jam tapi kalau nak g tu kan 50km stop rehat kejap lepas tu kena kayuh balik sure menarik
semoga menjadi