Jersey Update

Update 4: Final! - Keep it simple and basic (5.50PM, 4 March 2009)

Note: Latest Cikgu Sham's post has been relocated on the comment section of this post.




Geng,

Selapas mengambil kira cadangan-cadangan yang telah dikemukakan, aku dah revised the jersey design.

Please finalise and agree... hopefully we can just kick-off with this....


Click to enlarge

Note: Click here to view the older posts

Faizol

13 comments:

Faizol said...

wahaha...DuraAce tu fir the fun of it je...we'll take it out on the final one...takboleh guna without permission

Zaha said...

Logo UCI tu pun rasanya kena buang jugak kot... xde permission jugak nie..

Logo dkt poket belakang tu alihkan ke sebelah kiri cyclingaddicts.blogspot.com

Faizol said...

aku logo kat poket dah ok. cuma buang yng tak berkenaan je

Faizol said...

Cikgu Sham Wrote:

Sorry nak comment di bahagian comment tp tak publish. so comment dalam blog.
Better Kick oof shimano dura ace kerana kes naya nanti kerana guna without permission.
Logo UCI look nice tp tak pasti perlu permission atau tak.
Alien di Belakang kalau takda lagi better.
Banyak sangat logo nampak serabut nanti.
Lagi pun jarang jersey letak logo di belakang bahgian bawah.
Any way jika ramai yang setuju aku ikut aje.
Ikut Majoriti, walaupun majoriti mudah.

sham putra said...

good, simple look nice. so bila nak tempah & dapatkan saiz baju bagi yuang berminat.

Zaha said...

Canteek.. boleh proceed

Faizol said...

Ok... boleh collect size...tapi nak mintak tolong Cikgu check dgan Bro. Man CIOCC on the material and pricing...

Man CIOCC said...

Salam semua, 2-3 ari nanti supplier company gue (supplier besor, selalu buat jersey company, beratus-ratus)akan datang bawak material utk kita pilih, bile dah agree baru dia kan quote berdasarkan qualiti material.

Maaf, seluar beskal dia tak tau buat, sluar dalam dia boleh...katanya.

Sya cuba mintak pricing yang terbaik, member2 yg lain tolong chek ngan supplier lain gak, pastu kita compare, baru proceed.

Faizol said...

hehahahaahha...

aiseh...tak boleh dapat sepasang jugak nampaknya...

maTTa said...

kalu x slalu join rider ler beli gak ker jersy nie?hehehe

Faizol said...

Boleh... tak jadi masalah bro...

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

周星星Star said...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟